Dijital Kütüphane, Tüm Yazılar, Yoga

Çocuk Yogası Ürünleri


Çocuk yogası eğitmeni olarak eğitimimi tamamladıktan sonra öğrendiklerimi çocuklara daha kolay aktarabilmek adına yaptığım şeylerden biri kaynak kitaplar, yoga kartları, benzer ürün ve malzemeleri araştırmak oldu. Zaman içerisinde birçok şey birikti, çoğunu severek kullandım ve hala kullanmaya devam ediyorum. Hem bir anne olarak evde çocuğumla yoga yaparken, hem de derslerde çok faydalandım. Eğitmenseniz siz de derslerinizde öğrencilerinizle, ebeveynseniz evde çocuğunuzla yoga yaparken kullanabileceğiniz kaynak ve materyallerin bir kısmını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Umuyorum siz de severek kullanırsınız. Bu yazıda Çocuk Yogası için bazı yardımcı ürünleri anlatacağım. Diğerlerini bu yazının sonundaki linklerden okumaya devam edebilirsiniz.

­­Çocuk Yogası Ürünleri

Kart ve kitaplardan başka kullanmayı sevdiğim iki ürün daha var. GoYogaGo Active markasının yoga zarı ve yoga puzzle’ı evde çocuğunuzla oyunlar oynayarak yoga yapmanız için oldukça ideal. Ben de daha küçük gruplarla yaptığım derslerde bu materyalleri kullanıyorum. 

Yoga Zarı
­
Karton silindir kutuda 4 adet ahşap yoga zarı, 1 adet oyun zarı ve kullanma tavsiyeleri

Yoga Puzzle
­
Karton kutuda 10 eğlenceli puzzle için 20 parça

Umuyorum paylaştığım kaynaklar sizin için faydalı olur. Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiyle kalın.
Seval

Diğerlerini okumak için tıkla!
https://sevalyilmazardal.com/2021/09/21/cocuk-yogasi-kartlari/
https://sevalyilmazardal.com/2021/09/22/cocuk-yogasi-kitaplari/
https://sevalyilmazardal.com/2021/09/22/cocuk-yogasi-icin-youtube-kanallari/

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

1 Yorum

  1. […] Önceki makaleÇocuk Yogası KartlarıSonraki makaleÇocuk Yogası Ürünleri […]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir