Gezi & Kamp, Tüm Yazılar

Ben bir Youtube Kanalı Açtım!

Selam! Size bir haberim var! Biraz uzun laf edeceğim ama haberi baştan söylüyorum: Ben bir Youtube kanalı açtım! 

Anlatmayı ve paylaşmayı çocukluğumdan beri çok seviyorum. Duyguları sağaltmanın, iyileşmenin, yaşamın güzelliklerini görmenin, büyümenin, gelişmenin, şükretmenin bir yolu benim için anlatmak. Çoğu zaman yazarak yaptım bunu. Yazmak kadar sesimi kullanarak anlatmayı da çok sevdim. Sonra çizerek de kendimi ifade etmenin harika bir yol olduğunu hatırladım. Sosyal medyada, websitemde, başka platformlarda, defter sayfalarımda anlatmak önce bana çok iyi geldi. Ve söyleyebilirim ki çoğu zaman aldığım dönüşler sayesinde gördüm ki, yazdıklarım başkalarına da iyi gelmiş. 

Bir süredir kelimelere sığamadığım anları, videolarla anlatmak istiyordum. Bazı tatlı anlara kelimeler yetmiyor zira. Güzel bir gezi/kamp yaptığımızda o anların içindeyken ayrı mutlu oluyorum, eve dönüp de fotoğraf ve videolara bakınca ayrı. Hele ki üstünden biraz zaman geçince oturup yeniden izlemek bana çok iyi geliyor. Bazen o günü yaşarken sıkıntılar/zorluklar oluyor. Ama ne olursa olsun o güzel anları dönüp hatırlayınca tüm zorluğuna rağmen “İyi ki yapmışız” diyorum. İyi ki evde oturmak yerine kalkıp yola çıkmışız, bir şeyler yapmışız diyorum. Ve bunu kayıt edebildiğimiz o fotoğraf ve videolar sayesinde yapabiliyorum. Bu sebeple sanırım bu kanalı en başta kendim için açtım.

Hayatımda “iyi ki öyle olmuş” dediğim onlarca şey var şükürler olsun. Ve dönüp her birini tek tek ele aldığımda görüyorum ki o ateş içerden başlasa da, dışarıdan da harlanması beni yolumda ilerletmiş. Başkalarının ilham veren hikayelerini dinlemek, izlemek beni/bizi cesaretlendirmiş. Ahmet’le İstanbul’da yaşarken biraz da izlediğimiz yüzlerce “tiny house” ve “kırsalda yaşam” videoları sayesinde buraya göçebildik, sevdiğimiz hayatı kurabildik. Kendi evini, karavanını yapan, yollara çıkan, meslek değiştiren, dünyayı gezen, işler kuran yüzlerce insanın hikayesini Youtube’dan izledik. Biz de yapar mıyız diye heveslendik, heyecanlandık, harekete geçtik. Şimdi ben de sırf bu yüzden bir teşekkür olması niyetiyle bana iyi gelen şeyleri daha fazla paylaşmaya karar veriyorum.

Hayatımı anlamlı bir şekilde yaşamak, dünyamızı güzelleştirmek ve güzel bir iz bırakmak istiyorum. 
Oğluma güzel anılar bırakmak istiyorum.
Yaşam hikayem, iyiliği ve güzelliği çoğaltsın istiyorum.

Tüm bu niyetlerle ilk Youtube videomu kanala yükledim. Mazı Ilgın Koyu’nda oğlumuz Ali’yle yaptığımız bir gecelik kampın kısa bir videosu. Kışın artık bıktıran soğuklarından sonra bu ıssız koyda güneşli sakin bir gün geçirdik. Hadi bize eşlik edin. Biz kamp yaparken çok keyif aldık, umuyorum siz de izlerken keyif alırsınız. Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. İlk videoyu çekmek değil ama duyurmak biraz zor biliyorsunuz. 🙂

Sevgiyle
Seval

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir