Dijital Kütüphane, Tüm Yazılar, Yoga

Çocuk Yogası Kitapları


Çocuk yogası eğitmeni olarak eğitimimi tamamladıktan sonra öğrendiklerimi çocuklara daha kolay aktarabilmek adına yaptığım şeylerden biri kaynak kitaplar, yoga kartları, benzer ürün ve malzemeleri araştırmak oldu. Zaman içerisinde birçok şey birikti, çoğunu severek kullandım ve hala kullanmaya devam ediyorum. Hem bir anne olarak evde çocuğumla yoga yaparken, hem de derslerde çok faydalandım. Eğitmenseniz siz de derslerinizde öğrencilerinizle, ebeveynseniz evde çocuğunuzla yoga yaparken kullanabileceğiniz kaynak ve materyallerin bir kısmını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Umuyorum siz de severek kullanırsınız. Bu yazıda Çocuk Yogası Kitaplarını anlatacağım. Diğerlerini bu yazının sonundaki linklerden okumaya devam edebilirsiniz.

­­Çocuk Yogası Kitapları

En çok faydalandığım şeylerden biri de yoga kitapları. Özellikle çocuk yogası alanında yazılmış ne kadar kitap varsa almaya çalışıyorum. Sevdiklerimden birkaçı şöyle:

Çocuk Yogası – Eğitmen ve Aile Rehberi
­
Yayınevi: Okuyan us
Yazarı: Başak Bodur
Çizer: Bengi Gençer

Çocuklarla Yoga Hareketleri ve Sağlıklı Yaşam
­
Yayınevi: Kaknüs Çocuk
Yazar: Özlem Göcek

Yoga ile Büyüyorum
­
Yayınevi: Panama
Yazar: Acharya Balkrishna

Minikler için Yoga & Minikler için Meditasyon
­
Yayınevi: Pegasus
Yazarlar: Sophie Martel & Marie-Helene Tapin,
Dominique Dumont 
Çizer: Isabelle Charbonneau

Yogayı Seviyorum
­
Yayınevi: ABM
Yazar: Ezgi Berk
Çizer: Rukiye Ulusan
­

Yoga Zamanı
­
Yayınevi: ABM 
Yazar: Fearne Cotton
Çizer: Sheena Dempsey

Umuyorum paylaştığım kaynaklar sizin için faydalı olur. Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiyle kalın.
Seval

Diğerlerini okumak için tıkla!
https://sevalyilmazardal.com/2021/09/21/cocuk-yogasi-kartlari/
https://sevalyilmazardal.com/2021/09/22/cocuk-yogasi-urunleri/
https://sevalyilmazardal.com/2021/09/22/cocuk-yogasi-icin-youtube-kanallari/

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

5 Yorumlar

  1. […] Umuyorum paylaştığım kaynaklar sizin için faydalı olur. Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiyle kalın.SevalDiğerlerini okumak için tıkla!https://sevalyilmazardal.com/2021/09/22/cocuk-yogasi-kitaplari/https://sevalyilmazardal.com/2021/09/22/cocuk-yogasi-urunleri/https://sevalyilmazardal.com/2021/09/22/cocuk-yogasi-icin-youtube-kanallari/ […]

  2. […] Umuyorum paylaştığım kaynaklar sizin için faydalı olur. Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiyle kalın.SevalDiğerlerini okumak için tıkla!https://sevalyilmazardal.com/2021/09/21/cocuk-yogasi-kartlari/https://sevalyilmazardal.com/2021/09/22/cocuk-yogasi-kitaplari/https://sevalyilmazardal.com/2021/09/22/cocuk-yogasi-urunleri/ […]

    1. Örnek ders için

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir