Dijital Kütüphane, Tüm Yazılar

Tırtıl Kids’ten Dijital Hediyeler

Bir kaç sene önce tanıştığım ve çok severek takip ettiğim markalardan Tırtıl Kids ile yaz sonunda yolumuz yeniden kesişti. Bu sefer markanın tasarım işlerini yürütmek ve içeriklerine katkı sağlamak üzere anlaştık. Bu süre içerisinde çocuklar ve ebeveynler için bir çok içerik hazırladık. Bunlardan bir kısmı da Dijital Hediyelerimiz oldu. Beni buradan takip eden bir çok ebeveyn olduğunu biliyorum. Bu sebeple ilginizi çekeceğine ve fayda göreceğinize inandığımdan bu içerikleri buradan da duyurmak istedim. Hem de henüz tanışmadıysanız Tırtıl Kids ile tanışmanıza da vesile olurum belki de. 🙂

Dijital hediyelerin neler olduğunu kısaca yazacağım. Ürünleri incelemek ve bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirmek için verdiğim linklere tıklamanız yeterli.

Umarım siz de severek kullanırsınız. Yorumlarınız olursa benimle veya Tırtıl Kids ekibiyle paylaşabilirsiniz.

40 KİTAP TOMBALASI
“Oyunu oynama klasik tombala oyunu ile aynı, farkı ise Kitap Tombalası’nda sayılar değil, kitaplar var. Hem de birbirinden güzel tam 40 kitap! İlk sayfada dökümanı nasıl kullanabileceğinizi ve oyunu nasıl oynayabileceğinizi detaylıca anlattık.” İndirmek için tıklayın!


Duygu Kartları
“Duygularımız yol gösterici, kalplerimizi ışıldatan bir işleve sahipler. İnsanlık varolduğundan beri hepimiz duygularımızın önderliğine güveniyoruz, yollarımızı duygularla örüyoruz. Miniklere de duygularımızla ilgili kitapları ve oyunları anlatıyoruz ki, onlar da kendi duygularını adlandırabilsinler, kendilerini daha rahat tanımlayabilsinler. Ayrıca ailecek oynayabileceğiniz, duygular hakkında konuşabileceğiniz, çocuğunuza kendisini ifade edebilmesine yardımcı olacak eğlenceli bir dijital hediye hazırladık: Duygu Kartları! ❤️” İndirmek için tıklayın!


Kalemlik Notları
Biz bu ürünü okulların açıldığı hafta için tasarlamıştık. Ama siz istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. “Çocuğunuzu okula gönderirken notlardan birini seçip kalemliğine (veya beslenme çantasına) gizlice koyun. Kartı bulduğunda sizi yanınızda hissetsin. Sevildiğini hatırlasın. Yüzünde bir gülümseme olsun. Günü güzel geçsin.”  İndirmek için tıklayın!


Kaç Kitap Okudum-Boyama Sayfası
“Sizler ve çocuklarınız için kitap okuma alışkanlığı kazanmanıza yardımcı olacak eğlenceli bir dijital hediye tasarladık.” İndirmek için tıklayın!


“Uzaya Merak Salan Çocuklar ve Çocuk Ruhunu Koruyanların Cevaplamaktan Keyif Alacağı 30 Soru”
“Sence evren nedir?, Uzayda ne vardır?, Uzaya gitmek ister miydin?” gibi sorularla ailecek güzel bir sohbet ortamı oluşturabilir, birlikte keşifler yapabilir, çocuklarınızla uzayın derinliklerine doğru derin bir sohbete girebilirsiniz.” İndirmek için tıklayın!


Kendi Kitabını Yaz

“Objelerin olduğu sayfaları çizgilerden kesin. İşte şimdi tam 108 adet farklı ilustrasyonun olduğu minik kartlarınız oldu. Kartları çizimler görünecek şekilde masaya dizin. Bir kişi istediği bir kartı seçsin ve o seçtiği kart ile bir hikaye başlatsın. Sıradaki kişi ikinci bir kart seçsin ve hikayeye devam etsin. Bu şekilde hikayeyi devam ettirmek istediğiniz kadar ilerleyin. Birlikte ve eşzamanlı şekilde yazacağınız bir hikaye olacağı için hikayeniz anlamsız ilerlerse üzülmeyin, yaratıcılığınızı özgür bırakın ve eğlenmeye bakın.”

İndirmek için tıklayın!


Kalemlik Notları
“Uzayı merak eden çocuklar ve çocuk ruhunu koruyanların cevaplamaktan keyif alacağını düşündüğümüz soruları derledik. “Sence evren nedir?, Uzayda ne vardır?, Uzaya gitmek ister miydin?” gibi sorularla ailecek güzel bir sohbet ortamı oluşturabilir, birlikte keşifler yapabilirsiniz”  İndirmek için tıklayın!


Kendi Kitabını Yaz

“Sizin için hazırladığımız dilek kağıtlarını minik rololar olacak şekilde sarıp renkli iplerle bağlayın. Şimdi tüm dilekleri bir kavanoza (kutuya, poşete vb.) koyun. İşte Yeni Yıl Dilekleri Kavanozunuz hazır! Yılbaşına kadar şeker ikram eder gibi sevdiklerinize bu kavanozdan birer tane dilek ikram edebilirsiniz. İsterseniz evde ailecek yapıp eğlenebilirsiniz. İsterseniz çocuğunuzla birlikte hazırladığınız yeni yıl kavanozunu, çocuğunuz okula götürüp öğretmenleri ve arkadaşlarına yeni yıl dilekleri ikram edebilir.” İndirmek için tıklayın!


Tırtıl Kids’in tüm blog yazılarını okumak ve birbirinden güzel ürünlerini incelemek için sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. 🐛

www.tırtılkids.com

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir