Dijital Kütüphane, Tüm Yazılar, Yoga

Dokuzda Doksan Dokuz

Dokuz Farklı Kategoride 99 Eğlenceli Görsel

Çocuk Yogası derslerimde yoga kartlarından sonra en çok kullandığım materyallerden biri hayvan veya nesnelerin görselleridir. Yoga dersini bir hikaye üzerine kurguladığım zaman, hikayenin içinde geçen bazı eşyaların veya canlıların görsellerini çocuklara göstermenin, konuyla ilgili sorular sormanın hikayeyi güçlendirdiğini ve çocukların derse ilgisini daha canlı tuttuğunu deneyimledim. Ben bu tarz kartların çokça faydasını gördüğümden sizler için de hazırlamak istedim.

Hayvanlar, Yemekler, Meyveler, Sebzeler, Gökyüzü, Denizaltı, Taşıtlar, Bitkiler & Ağaçlar ve Uzay olmak üzere 9 farklı kategoride tam 99 adet digital kart hazırladım.

Bu kartları yoga derslerinizde kullanabileceğiniz gibi, cocuğunuzla oyun oynarken de kullanabilirsiniz. Birlikte görsellerden faydalanarak doğaçlama masallar anlatabilirsiniz. Eğer çocuğunuz küçükse kartları karıştırıp temaya göre kategorize etmesini isteyebilirsiniz. Veya yaratıcılığınızı kullanarak yeni kullanım alanları bulabilirsiniz.  

Dökümanını aşağıdaki formu doldurarak ücretsiz edinebilirsiniz.

Değerli fikir ve yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın.
Sevgiler,
Seval

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

4 Yorumlar

  1. Seval hanım elinize emeğinize sağlık bütün hediyelerinizi severek kullanıyorum özellikle boyamalara bayılıyorum cok yaratıcısınız basarılarınızın devamını dilerim sevgiler Antalya’dan🍀💜🌸

    1. Merhaba, beğenmenize çok sevindim. Güzel günlerde kullanın 🙂 Sevgiler

  2. Harika bir etkinlik emeklerinize sağlık🙏

    1. Çok teşekkürler, Sevgiler 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir