Gezi & Kamp, Tüm Yazılar

Issız Koyda Bir Gece

Bodrum’a taşınalı 5 sene oldu. Bu süre içerisinde en çok denize girdiğimiz yer Mazı ve Çökertme olmasına rağmen hala görmediğimiz koyları vardı. Biz de araçüstü çadırı aldığımızdan beri neredeyse her haftasonu Mazı’nın güzel koylarında kamp yaptık. Geçen hafta rotamız Şeytan Yalısı idi. Ve bu kadar zaman neden buraya sıra gelmemiş diye biraz üzüldük, öyle güzeldi ki!

Bu muhteşem koyda henüz sezon kalabalığı başlamadan üçümüz başbaşa harika zaman geçirdik. Deniz sezonunu çarşaf gibi bir denizle burada açtık. Dolunayı ve ateşi izledik. Tatlı, sakin bir gün ve gece oldu. 

Belki bu yaz siz de bir kamp tatili planlarsınız, belli mi olur? 🙂 Eğer çocuğunuz varsa özellikle tavsiye ederiz. Çocuklar “gezerken büyüdü” denir ya hani, biz bunu haftalardır üst üste yaptığımız kamplarda “çocuk olgunlaştı” şeklinde tecrübe ediyoruz. Yaşı gereği evdeyken gösterdiği bazı tavırlardan doğada eser kalmıyor. Bakım isteyen bir küçük çocuk gibi değil, ekibin bir parçası gibi davranıyor. Yol bulmak, yemek yapmak, ateş yakmak, çadırı düzenlemek, eşyaları toplamak gibi tüm aşamalara aktif şekilde dahil oluyor. Ve bunu biz ondan istediğimiz için değil, içindeki keşfetme ve öğrenme arzusuyla yapıyor. Bu açıdan da doğada geçirdiğimiz vakitlerin çok kıymetli olduğunu düşünüyoruz.

Bu kısacık kampın hikayesini sizinle de paylaşmak için bir videosunu hazırladım. Şeytan Yalısı’nın denizi temiz mi, koya giden yol nasıl, koyda tesis var mı, küçük çocukla bir gecelik kampta zaman nasıl geçiyor hepsini bizim gözümüzden Youtube videomuzda izleyebilir, bize eşlik edebilirsiniz.🧡

Yeni videolardan haberdar olmak için kanala üye olmayı unutmayın.

Keyifli seyirler 🙂

Sevgiler
Seval

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir